El correu de la memòria

Us comunico que del dia 18 al 23 d’abril (diada de Sant Jordi), presento un “llibre-capsa-història en postals” creat a mitges amb en Ferran Orta (bon amic i company il·lustrador) en motiu del “6° Festival del Libro de artista y la Pequeña edición y Feria de las Artes del Libro Barcelona“, dirigit per Elisa Pellacani.

http://ildeasociacion.blogspot.com.es/

Estem molt contents amb el resultat i ja teníem ganes de crear una história com aquesta entre tots dos. Ha estat en un temps rècord, però amb moltíssimes ganes i il·lusió per la proposta de participar a la Fira que ens va oferir l’Ignasi Blanch (http://www.ignasiblanch.cat/) i creiem que això es nota en els resultats. Gràcies per comptar amb nosaltres Ignasi!

No us avanço gaire, només us deixo un cartell sobre el llibre, per anar obrint boca. Espero que en un moment o un altre pogueu passar-nos a fer una visita! Estarem ben acompanyats amb els companys Jan Barceló (http://www.queixaledicions.com/p/el-petit-zoo.html) i Laia Jou (http://laiajou.blogspot.com.es/). No us perdeu les seves propóstes de llibres autoeditats!!

Us esperem al Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona. RADERA DE LA PLAÇA SANT JAUME!

Bandinis_Cartell

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s